lørdag den 4. oktober 2008

Opgavformidling.dk skaffer hjælpen

Opgaveformidling.dk er en hjemmeside som kun har til formål at skabe forbindelsen fra fagmand til bygherre. Opgaveformidling.dk letter hvad de søgende er nødt til at gennemføre ved at indsamle tilbud fra virksomheder. Indsend dit stykke arbejde på hjemmesiden. Mindst tre forskellige og uafhængige håndværkere kontakter dig med dét for øje at give et bud. Den service fra Opgaveformiing.dk er bekostningsløst og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale.
Nu er det blevet utroligt anerkendt at indhente arbejdstilbud ved brug af nettet. Til dags dato har det været på den måde, at man som kunde selv kontakter eksperten hver gang man har en opgave, der skal ordnes. Såfremt det, som antaget, viser sig at denne fremadstormende tendens udvikler sig i samme hast, som vi har set det fremtil idag, vil metoden meget hurtigt være ovre.
For fremtiden vil det være håndværkeren der tager telefonen og ringer dig op. Det er en langsommelig opgave at skabe kontakten til forskellige og uafhængige eksperter kun med det ene formål, at få leveret diverse forskellige prisoverslag at vurdere. Selv det at få kontaktet et par stykker der har tid nok til at besigtige arbejdets omfang er for mange en stor udfordring. Opgaveformidling.dk kan hjælpe med at skabe netværk mellem firmaer af enhver type og de, som har brug for at benytte deres faglige færdigheder.

Det foregår på den måde, at man indtaster en beskrivelse af opgaven en enkelt gang på Opgaveformidling.dk, og så er din opgave overstået. Om kort tid opsøges du af 3 forskellige håndværkere, som vil se nærmere på opgaven og tilbyde en pris. Så udvælger du ganske enkelt det tilbud, kan kan opfylde dit krav bedst muligt. Det er bemærkelsesværdig at det er uden tvungne aftaler at få fat i aftaleforslag på Opgaveformidling.dk, så forstå det ikke som at du er forpligtet til at underskrive aftalen.
I øvrigt er det fri for beregning at hente et diverse håndværksmæssige tilbud hos Opgaveformidling.dk, på grund af at eksperten må betale et lille beløb for at være tilknyttet systemet. Man kunne derved spekulere på, om håndværkeren bare tillægger beløbet fra kontingentet i den anden ende, men sådan er det ikke. Alle de indvolverede samarbejdspartnere har forstået at bygherren får flere konkurrerende sideløbende tilbud. Af samme årsag leverer de deres bedste pris de er i stand til at præstere, da de ønsker at udvælges.
Egentlig er resultatet, at systemet sikrer at det bliver på samme tid nemmere og endda til en bedre pris for forbrugerne. Samarbejdspartnerens fordel ligger helt klart i de flere handler han bliver tilbudt, sammenlignet med den tidligere metode, hvor forbrugeren typisk opsporede arbejdsstyrkerne i lokalbogen. Denne, hvilken han i øvrigt lige så vel betalte for at holde sig beskrevet i. For håndværkeren er det en 100% tilsigtet reklameindsats, sammenlignet med at betale til telefonbogen, de gule sider med mere.

Opgaveformidling.dk kan man få indhentet arbejdstilbud fra malervirksomheder, snedkermestre, murervirksomheder, smede, anlægsgartnerfirmaer, jordvarmefirmaer, kloakmestre, møbeldesignere, og alle andre almindeligt benyttede håndværksmæssige brancher, men i øvrigt også bogholderi, advokater med mere.

Mange flere nye erhverv kommer til løbende, så du kan altid spørge. Det er jo uden nogle former for omkostninger og uden købetvang.