torsdag den 25. december 2008

Det onde-doing af Blue Peter

Den Telegraph Rapporter om det bizarre tale på Holyrood af Christopher Harvie MSP, den SNP medlem for Mid Skotland og Fife:

A Scottish Nationalist MSP har mærkevarer Blue Peter onde og prises Adolf Hitler's "opfindsomme" forståelse af sendetiden. Harvie, en historie professor, ikke forklare hans had til det klassiske børns tv-program, men belagt kritik på den moderne BBC.

Han steg til hans fødder under et skotske parlament debat om en uafhængig rapport ind i fremtiden af Scottish udsendelser, som han sagde, viste en "ulempe" af industrien. I en vidtløftige indlæg, at forbløffet MSPs, han klagede over, at akademikere har været tilbage med "peanuts" takket være enorme bonusser optjenes ved Jonathan Ross og Jeremy Clarkson.

"Det har ikke været ledsaget af en stigning i ærlige, objektivitet og respekt for sit publikum," sagde Mid-Skotland og Fife MSP. "Tænk bare på den onde-doing af Blue Peter."

professor Harvie tilbydes ingen yderligere forklaring, før du tænder hans opmærksomhed på Adolf Hitler og BBC grundlægger Lord Reith. "Oberst John Reith af British Broadcasting Company fattet radio evne til at informere, uddanne og underholde. Adolf Hitler betragtede det som en pak-rouser," siger han. "Af de to, Hitler var faktisk de mere fantasifulde, fordi tysk radio-og tv ikke engang eksisterer på dette punkt."

Hans bemærkninger blev mødt med bemusement af stipendiaten MSPs, som ikke var sikker på, om den excentriske akademiske blev for sjov. Margaret Smith, en Liberale MSP, fortalte Holyrood kammer: "Nutidens var et interessant bidrag, der henviste til den onde-doing af Blue Peter, men det fantasiniveau af Hitler.

" Man kan kun gætte, hvad Adolf ville have gjort, hvis han havde adgang til klæbrig tilbage plast. "

David Whitton, en Labor MSP, sagde bidrag ville" leve længe "i hans hukommelse.

professor Harvie, der ofte er slidt knickerbockers til parlamentet, der senere blev oplyst, at han havde været sjov, men det var ikke den holdning, som Scottish National Party pressekontor. A SNP talsmand sagde professoren var virkelig vred for Blue Peter's seere, når programmet optages faking en konkurrence to år siden, selv om han havde glemt at nævne dette i sin tale.

Tidligere i år professor Harvie blev tvunget til at undskylde for branding Lockerbie - den skotske by ødelagt, når Pan Am Flight 103 blev blæst op af libyske terrorister ? "a" dump ". Han har også castigated Scottish unge til at bære" hvad skal de ugliest tøj bæres af alle på hele kontinentet ".

Den fulde, storslåede, bidrag til den decentrale Afdeling, hvor Harvie også citerer en meget mærkelig digt ( "kildre offentligheden, gøre 'em Grin,/Jo mere du kildre, jo mere vinder du") kan findes her .