lørdag den 5. september 2009

Have design


5 japanske Style Gardens.

Folk har været drejning karakter i haver i tusinder af år. På vegne af havearbejde, de uddanner blomster, der var aldrig meningen, at have trunke ind i træer og kraft planter for at skabe hybrider, som aldrig ville have eksisteret. Japanske haver, dog adskiller sig fra fælles vestlige haver at besætte over blomster og planter. I modsætning til den omfattende Tulip haver i Keukenhof, Nederlandene, eller manicured Rose Garden i Det Hvide Hus, japanske haver har tendens til at overlade mere til fantasien og repræsenterer naturen som den er. De vurderer selv disse træer med snoet, knudret trunke og ikke vige tilbage fra forrevne sten.



Simpelt endnu bedøvelse, japanske haver findes i flere sorter. Mange mennesker er fortrolige med den såkaldte Zen haver (mere præcist kaldes japansk rock haver), men i mindre grad med andre japanske haven stilarter. Dette er uheldigt, fordi japanske haver forsøge at inspirere sindsro og indadvendthed ved at indarbejde symbolsk og naturlige elementer. I denne artikel vil du lære om fem stilarter japanske haver, der kan hjælpe dig med at få lidt flere indvendige fred.


Hold læsning for at lære om haver, at nogle mennesker synes at ligne himlen på jorden.

Den kinesiske indført haver til Japan i det 6. århundrede. Som følge heraf er den tidligste japanske haver vises en stærk kinesisk indflydelse fra landets Jodo sekt af buddhismen. Denne religion lærer at hvis tilhængere sang Buddha Amitabha navn de er sikret en plads i Pure Jord - en slags paradis før oplysningstiden. Pure Jord ikke var et immaterielt ide at de japanske, men en fysisk realitet komplet med smukke pavilloner og damme fuld af Lotus blomster hvor immortals havnet i både.

Delvis på grund af uroligheder i Japan på det tidspunkt, den japanske ivrigt omfavnede ideen om Pure Jord og forsøgt at efterligne det med paradisiske haver. Den aristokrati bygget de fleste af disse haver, som kalibreres flere acres, men nogle bønder skabte deres eget design på en mindre skala. Da disse haver symboliserer paradis, de er showier end andre japanske stil haver.


Den typiske paradis haven har en ø midt i en dam til at repræsentere den fremtidige frelse og en buet bro forbinder øen med resten af haven til at repræsentere den sti, du skal rejse for at nå at frelse. Selv om nogle oprindelige paradis haver fortsat, mange i dag japanske pavilloner er modeled efter bygninger, som engang graced deres grunde.


Som Jodo sekt buddhisme begyndte at miste sin appel og blev erstattet af den Zen buddhistiske sekt, japanske haver blev mindre rundhåndet. Fortsæt læsning for at lære mere om disse enklere haver.