lørdag den 17. september 2011

Websitet 3boligtilbud.dk kan skaffe priser paa din opgave

At rette henvendelser til et antal fagfirmaer, for at samle konkurrerende tilbud ertit et tidsrøvende og anstrengende arbejde. Det foregår således, at din opgave skal indtastes en gang på serviceportalen 3boligtilbud.dk, og så er det ikke nødvendigt for dig at lave yderligere. Meget hurtigt vil du modtage besked fra mindst 3 forskellige dygtige finerplade fagmestre, som gerne vil varetage dit projekt og tilbyde pris. Derefter tager du bare det bud, der bedst kan dække dine krav. I nyere tid er det mere end almindeligt at skaffe op til 3 priser over sin computer. Dersom du har et finerplade projekt, som skal udføres, har det før i tiden været gjort sådan, at du som køber selv må henvende dig til finerplade specialisterne. Hvis udviklingen til stadighed vil udvikle sig, vil den gamle måde indenfor en kortere periode høre til fortiden. I fremtiden retter eksperten henvendelse til dig.
På ordningen er det altid 100 procent fri for omkostninger at indhente nogle finerplade tilbud, p.g.a. at fagmanden må ofre en mindre pris for at være en del af systemet. Føl dig ikke tvunget til gennemførelse af en mulig handel med en eneste af virksomhederne gennem 3boligtilbud.dk da det desuden er helt og aldeles uforpligtende at indhente sine finerplade aftaleforslag.

For finerplade fageksperten, repræsenterer denne metode en fuldstændig målrettet markedsføringsmetode, frem for at investere pengene i krak�s opslagsbog, lokalhåndbogen, div. brochurer med mere.