søndag den 10. maj 2009

Apple paa carbon fiber: "traet ", unexciting se

I afsnit 6 af offentliggjorte ansøgning 20090110872, Apple opfindere skrive:

Trods de mange fordele af carbon fiber kompositmaterialer, sådan kompositter er typisk sorte og kulstofintensiteten Fibers typisk synlig på sammensatte overflade. Hertil kommer, at Fibers (enten som et ensrettet, vævet, eller Nonwoven substrat) typisk er variable i deres konstruktion og derfor er variable i deres overflade præsentation. Som følge heraf resulterende carbon fiber komposit kan få kosmetiske mangler at reducere det æstetiske udseende af formet artiklen dannet heraf. Yderligere, carbon fiber kompositmaterialer, ofte er sort, give et snævert udvalg af overfladespaendinger udseende til formet artiklen, og derfor kan give et "træt ", unexciting look.

Fra resumé:

En komposit-laminat, der har et forbedret kosmetisk overflade præsenteres heri. Den sammensatte laminat omfatter en flerhed af plader af preimpregnated materiale eller prepreg, stablet en overtagelse af en anden og en scrim lag på en overflade af plader af prepreg. Den scrim lag og ark prepreg en sammensat laminat hvorved scrim lag udgør en ydre, eksponerede overflade af komposit laminat. Hvert eksemplar af prepreg er fremstillet af fibre preimpregnated med harpiks, og Fibers af prepreg kan blive betydeligt parallel eller vævet carbon fibre. Den scrim lag, kan være et glas fiber eller carbon fiber scrim, eller slør, der har absorberet harpiks fra ark prepreg under et molding proces. I et andet udtryk, det sammensatte laminat omfatter en flerhed af plader af prepreg stablet en overtagelse af en anden og første og anden scrim lag på indsigende udvendige flader af plader af prepreg, hvorved ark prepreg er klemt mellem den første og anden scrim lag. Første og andet scrim lag udgør udsatte overflader af de sammensatte laminat.

Den første påstand:

En komposit laminat bestående af: en flerhed af plader af prepreg, arkene er stablet en overtagelse af en anden, hver ark prepreg herunder Fibers preimpregnated med harpiks; anda scrim lag på en overflade af en mangfoldighed af plader af prepreg, hvor de scrim lag og de enkelte ark prepreg en sammensat laminat hvorved scrim lag udgør en ydre, eksponerede overflade af komposit laminat.