mandag den 4. maj 2009

Tysk par 'loeb toer for penge '

Et tysk par, der opgives tre små børn i en italiensk pizzeria på søndag har fortalt politiet, de flygtede, fordi de ikke havde nogen penge, rapporter sige.

Ina Caterina Remhof, den 26-årige mor og hendes partner Sascha Schmidt, 24, sagde, at de måtte spise scraps af levnedsmidler fra siloer, de Ansa nyhedsagentur sagt.

De par blev fundet på torsdag i et træ nær den nordlige by Aosta.

De to forladt restaurant i Aosta, angiveligt efter en cigaret, men aldrig tilbage. Børnene er nu i pleje.

Arrangementer er ved at blive gjort for at tage børnene - menes at være i alderen fire, to og otte måneder - hjem til Vesttyskland, hvor de kan placeres i deres bedstemor 's pleje.

'Relief '

Politiet havde været kombinerer Aosta-dalen, før parret blev fundet af en patrulje på torsdag eftermiddag.

Efterforskere havde frygtet de ikke ville blive fundet i live, da deres bil blev også opgivet, sammen med en dagbog beskriver økonomiske problemer.

"De straks spurgte om børn, men var sikker på, at de var på et sikkert sted," Ansa citerede lokale politi officielle Salvatore Aprile som siger.

De to "syntes næsten lettet over, at deres fly var forbi," sagde han, men Ms Remhof var siges at have begyndt gråd når fortalte hendes børn vil sandsynligvis blive taget væk fra hende.

Den italienske avis La Stampa, citerede Ms Remhof som siger, at hun og hendes kæreste havde forladt for en ferie i Italien med 900 euro (£ 815), men havde hurtigt løber tør for penge.

De besluttede at lade børn, da de begyndte gråd, fordi "de gjorde 't have noget at spise", Ansa citerede hende for at sige.

Hun angiveligt sagde, at hun var blevet overbevist om børnene ville blive "sendt tilbage til Tyskland, og jeg ville have fundet dem igen, når jeg stod op nogle penge".

Italienske anklagere har sagt Ms Remhof kunne blive anklaget for den pågældende lovovertrædelse i den italienske lovgivning om at opgive en sårbar person. Tyske embedsmænd har sagt hendes forældrerettigheder kan trækkes tilbage.

Tysk politi har sagt, at hr. Schmidt var på flugt efter ikke vender tilbage til fængslet, mens den parole, mens børn 's biologiske far afsoner en fængselsdom for dødeligt mishandling en fjerde barn, han havde med Ms Remhof.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.