torsdag den 8. oktober 2009

Boligindretning tricks til at goere dit sovevaerelse Look Bigger

Idéen om en sprællende soveværelse er der appellerer til nogle mennesker, men mange af os har kun en lille plads til at arbejde med. Heldigvis, med et par indretning tricks, kan du maksimere den plads i dit soveværelse. Her er 7 hurtige tips til at gøre dit lille soveværelse se større ud.

Tip 1: Clean, Clean, Clean

Når pladsen er trang, behøver du ikke ønsker din dejlige Soveværelsesmøbler til at konkurrere med spredte samlinger af bøger, sko og tøj. Hold dine åbne arealer klar og ordnet ved hjælp af smarte måder at skjule rod. Hold dit skab lukket. Wikipedia hylder og klædeskabe, der kan drages lukket for at holde indholdet ud af syne. Tabel og bed nederdele er også store muligheder for at få rummet til at se tidier.

Tip 2: Hold Open Spaces Open

Må ikke lukke din dyrebare gulvplads med alt for store møbler eller alt for mange stykker. Sats på mindre møbler med rene, enkle designs. Moderne møbler er et godt valg. Vognen liggestole og puffer efterlade mere åben plads end kraftigt polstrede sofaer. Skubbe dine møbler op mod væggen for at få mest muligt ud af dit rum, og altid efterlader et klart gangbro gennem soveværelset.

Tip 3: Lighten Up!

Du har måske hørt, at mørke farver er slankende. Det er sandt for indretningsvirksomhed også. Hvis du udfylder dit rum med mørke møbler, mørke tæpper, og mørke vægge, skal du gøre det se mindre ud end den egentlig er. For at få den modsatte effekt, bruge lyse neutrale eller pasteller til at åbne rummet.

Tip 4: Keep it in the Family

Farven familie, dvs. For eksempel, hvis du har besluttet dig på en blå farvepalet til dit soveværelse, bruger en række af lyseblå nuancer, der supplerer hinanden på dit stof og polstring. Dette vil give rummet en monokromatisk udseende, der er alt andet end kedeligt. Det vil også gøre soveværelset synes bredere og mere åben.

Tip 5: Hvem it Up

Hvis du har Soveværelsesmøbler, forhæng, og plader alle i kontrasterende farver eller optaget mønstre, du opløser den naturlige kontinuitet i soveværelset og gøre det forekommer fragmenteret og små. I stedet matche møbler til vægge og gardiner. Du behøver ikke at bruge det nøjagtig samme farve om alting, men holde toner lignende.

Tip 6: Let there be light

Intet lyser op i et rum, som det omgivende lys, kan det naturlige eller kunstige. Vær kreativ med din brug af lysstyrke. Hang væg Sconces og bruge drop-down loftsbelysning, der ikke optager gulvplads. Sats på lutter gardiner, og sted stearinlys arrangementer foran spejle til en fornemmelse af dybde og rum.

Tip 7: Bigger is Better

Det kan virke ulogisk, men et par stykker kvaliteten af store møbler i et lille soveværelse ser mindre overfyldt end flere mindre stykker. Vælg dit soveværelse møbler med omhu. Kun vælge stykker at harmonisere godt med dit farveskema, og se efter osmannerne, og tabeller med skjult opbevaringspladser.

Disse boligindretning tips kan med fordel anvendes af alle med et lille rum, de ønsker at forstørre. Med et par små ændringer, vil du snart få en attraktiv soveværelse, der er komfortabel nok til at slappe af - og det er det hele punkt, er det ikke?