lørdag den 3. oktober 2009

Goodbye Earl, Velkommen tilbage Jason Lee?

Jeg gætter Jason Lee kan barbere sit overskæg nu: (Mand, jeg elskede at vise og \ "The Office \". Jeg ville ønske, de kunne have sparet showet ... C'mon mennesker, det er kvalitet underholdning her. Oh well .... Farvel. Måske vil vi se flere af Jason Lee på skateboardin 'foran nu med Stereo Skateboards. Eller måske en anden Jay og Silent Bob Film? Jason Lee har fået nogle talenter mine venner.


Artikel nedenfor er fra http://www.thrfeed.com


EU-Tidende: »Earl 'slutter listen, vil ikke TBS
Trods forsøg på at fortsætte NBC's \ "My Name Is Earl \" på kabel, synes studiet og TBS var i stand til at nå en aftale. Showet er nu officielt gået. Her er den post-mortem erklæring fra den 20.-TV:

\ "Greg Garcia's brillante 'My Name Is Earl" holdes Amerika latter for de sidste fire årstider og bestemt fortjent at fortsætte i mange flere. \ "

\ "Selvom vi havde håbet at finde en måde at producere yderligere episoder for TBS, i sidste ende har vi simpelthen ikke kunne få økonomien arbejde uden alvorligt indgreb i den kunstneriske integritet i serien. \"

\ "Da ingen af os, inkluderet Greg, ønsker, at vise at gå ud på alt andet end en høj tone, vi beklager, at vi må aflive enhver spekulation i at Earl vil fortsætte. Vi er taknemmelige for alle til TBS for deres begejstring for serien, og ønsker at tilbyde vores dybtfølte tak til de stemmer og besætning af My Name Is Earl for deres fantastiske arbejde. \ "

Bye Randy, Catalina, Earl, Joy og Darnell


Bye Crabman og Mr. Turtle! Ha! :)