onsdag den 27. januar 2010

Usandsynlig arrangementer i december 2009?

LBE dukkede op på et Wal-Mart for et olieskift tidligt på 12 december 09. Efter at have ventet i 45 minutter, fik at vide, at Wal-Mart havde ingen oliefiltre til hans bil, en af de ti mest populære i USA, men at han kunne gå ud og købe en, som Wal-Mart kunne installere. Tilbage i 30 minutter med filter, og to timer senere Wal-Mart gjorde, men fejlrapporteres bilens kilometertal på modtagelse, med en faktor to.

Sulten efter næsten fire timer olieskift, standset af en lokal Hamilton, NJ Burger King, kun at blive fortalt \ "ud af kødet. \"

Virksomheder har en tendens til at have trimmet varebeholdninger under en lavkonjunktur, men ingen olie filtre i Wal-Mart og ingen burgere på Burger King? I en verden, hvor en Burger King har ingen burgere, patentagenter bedre at vågne op til den virkelighed, at
patentansøgninger er en meget styrbar udgift.

Med faldet i indgivet patentansøgninger i 2009, er USPTO at få billedet.

Vi er ikke i Kansas anymore.

** Med hensyn til ikke at være i Kansas anymore, LBE, i kørsel ned Garretson Road på fredag, bemærkede 11 december, højskolen var usædvanlig tomme i kl. Det viser sig, at der var en bombetrussel. En tråd om centraljersey.momslikeme havde samlet op i nyhederne, men det første indlæg var ligesom, jamen, der var bombe skræmmer, da jeg var i skole:

Ligesom KSat sagde, bombetrusler var normen på min HS Backin slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Det syntes som en ugentlig begivenhed. Vi har brugt en frygtelig masse tid stod på forsiden græsplænen, mens brandvæsenet gjorde, hvad er det de gjorde før de giver os tilbage i. Så det gik ud af mode.

Desværre viser det sig, denne ene var reel. Philly Channel 3 havde stor dækning på 11 december 12 nyheder. Se også

Bridgewater, NJ High School erklærede sikre efter bombetrussel af december 11 09

** Separat, IPBiz modtaget en kommentar til dette indlæg fra en è话, som blev skrevet helt i koreanske tegn. LBE har oversætte den kommentar, som i forbindelse med en eller anden form for seksuel erfaring, og ikke at Wal-Mart olieskift eller burgere på BurgerKing, så den kommentar blev elimineret. Kommentarer til IPBiz at forsøge at sælge noget eller crosslink til en uafhængig hjemmeside vil blive fjernet.