tirsdag den 26. januar 2010

Tera versus Abraham af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

Tera versus Abraham af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com
Genesis 11:27 - Genesis 12:1 (New International Version)
27 Dette er konto Tera.
Tera avlede Abram, Nakors og Haran. Og Haran avlede Lot. 28 Selv om hans far Tera var stadig i live, Haran døde i Ur i kaldæerne, i jorden på sin fødsel. 29 Abram og Nakors begge gift. Navnet på Abram's kone var Saraj, og navnet på Nakors's kone var Milcah, hun var datter af Haran, faderen til både Milcah og Iscah. 30 Nu Saraj var ufrugtbar, hun havde ingen børn.

31 Tara tog sin søn Abram, sin sønnesøn Lot søn af Haran, og sin svigerdatter lov Sarai, gift med hans søn Abram, og sammen er fastsat fra Ur i kaldæerne at gå til Kana'an. Men da de kom til Karan, de slog sig ned der.

32 Tera levet 205 år, og han døde i Haran.

Genesis 12:
1 Herren havde sagt til Abram, \ "Efterlad dit land, dit folk og din fars husstand og gå til det land, jeg vil vise dig.

Før Gud gav et løfte til Abraham Han kom først til Tera da det er tydeligt at han er far til Abraham, men et eller andet sted undervejs Tera var ikke i stand til at nå til løftet om Gud og senere Abraham fik et løfte til sig selv og hans efterkommere. Med denne begivenhed, kan vi lære flere ting.

1. Stick med mennesker, der er velsignet af Gud. Abram sticked med sin far Tera at opnå Guds velsignelse, selv om det betyder, at forlade deres komfort zone og beskriver på det ukendte. (vers 31)

2. Må ikke være tilfreds med brugte velsignelser, men insistere på at få det første hånd. Bemærk den sidste sætning \ "Men da de kom til Karan, de slog sig ned der. \" På vers 31, en eller anden måde Tera aldrig forfulgt Gud længere for at komme til det løfte, jord og afvikles for anden eller tredje bedste, der er Haran, dog Abraham forfulgte det som vist i Første Mosebog 12:1 og som et resultat baseret på kapitel 12, efterfulgt Abraham som en uddannet soldat af Gud, Gud med ingen spørgsmål overhovedet. Han klagede aldrig sige \ "For det første, jeg mistede mine slægtninge forlader dem, for det andet, jeg mistede min far, blah blah \" Intet gerne, at Abraham adlød Gud i den hårde tider.

3. Du kan blive velsignet af Gud i eller uden for det løfte, men vælger at adlyde Gud inde i løfte. For eksempel kan Gud har brug for dig som minister, men du ender op som webmaster, vil Gud se hans veje opfyldt i jer, alle i god tid, men Gud behov udelte loyalitet og fokus til sit løfte, han har brug for dig i den \ "løfte Land \ ", vel Tera fik velsignet uden for det løfte, men Abraham vælger at være inde i Guds løfter for at få de velsignelser, selv hvis det betyder at tilbyde sin første søn, Isak.

4. Stick med Blessor ikke velsignelser. Endelig Gud er den, der har givet de velsignelser, ikke dig, ikke din egen styrke, evner, talenter, husker selv dem, der er givet af Gud til dig, endda hele din eksistens i denne verden, så følg Gud og ikke nøjes med den velsignelser. Hvis du har Gud, du har alt.

Første version på:
Tera versus Abraham af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com



William Nabaza af www.Nabaza.com specialiserer sig i områder, webhosting, webmaster's værktøjer, netpreneur's artikler og ressourcer. Skiller sig ud som en omkostningsfrit leverandør, forretningsmulighed udbyder og lignende. Besøg hans hjemmeside på www.Nabaza.com eller kontakte ham direkte på william@nabaza.com eller support@nabaza.com


Nabaza.com | Markedspladsen | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William R. Nabaza 's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs




Nabaza.com | Markedspladsen | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William Nabaza's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs

Free Magazines
Funny Videos
server oppetid skærm
web hosting
Gratis Customer Support
spørg
Nyheder VideoAppTray
Samar LeyteMafiawar: Weblord MafiaCalling CardsFitness
Computing
Finans
EntertainmentGod
christian, christian musik, kristne singler, Gud, Kristus, Bibelen, kirken