onsdag den 20. januar 2010

Rapid Pdf Electrical Switching Power Supply og Solar Energy

Switching Power Supply Design, 3rd Ed.
Denne tredje udgave præsenterer de grundlæggende principper i de mest almindeligt anvendte topologier, der giver dig de væsentlige oplysninger, der kræves for at designe avancerede strømforsyninger. Ved hjælp af en tutorial, hvordan-og-hvorfor tilgang, denne ekspert ressource er fyldt med design eksempler, ligninger og diagrammer. Den tredje udgave af Switching Power Supply Design funktioner.
http://depositfiles.com/files/fxkd8ds6t
http://uploading.com/files/e43359mm/SwitchiPower.rar/
http://www.megaupload.com/?d=MFBVJFM6


Transport i Laser mikrofabrikation
Fundamentals and Applications. Det tydeliggør laser / materialer kobling mekanismer, og diskuterer i nanostørrelse begrænset laser samspil, der er stærke værktøjer til top-down nanoproduktion. Ud over at drøfte vigtige og nye applikationer til moderne teknologi, især med hensyn til elektronik, avancerede emner som brug af lasere til nanoprocessing og nanomachining samspillet med polymer-materialer, nanopartikler og klynger, og forarbejdning af tynde film er også omfattet .
http://depositfiles.com/files/kvejituyy
http://uploading.com/files/ebaf299a/TransportLaserMicrofabrication.rar/
http://www.megaupload.com/?d=MRXVG7FD


Machine Learning Methods in Environmental Sciences
Neurale netværk og kerner. På grund af deres stærke ikke-lineær modellering kapacitet, machine learning-metoder i dag anvendes i satellit databehandling, almindelige kredsløb modeller (GCM), vejr og klima-forudsigelse, luftkvalitet planlægning, analyse og modellering af miljødata, oceanografiske og hydrologiske prognoser, økologiske modellering, og overvågning af sne, is og skove.
http://depositfiles.com/ru/files/48jmc7kl4
http://uploading.com/files/c5cmc8fb/0521791928.rar/
http://www.megaupload.com/?d=T2DFYZID


Cisco router og switch Forensics
Undersøge og analysere Ondskabsfuld Network aktivitet, når en undersøgelse fokuserer på levende net aktivitet, denne traditionelle fremgangsmåde naturligvis ikke. Efterforskere skal gendanne data, som det er overført via router eller switch, fordi det er ødelagt, når netværket enheden er slukket. I dette tilfælde, efter den traditionelle fremgangsmåde, der skitseres i bøger om
almindelige computer forensics teknikker er ikke blot utilstrækkelig, men også væsentlige skadelige for en undersøgelse.
http://depositfiles.com/files/ov8sn4bvg
http://uploading.com/files/154481fc/CiscoRouter_SwitchForensics.rar/
http://www.megaupload.com/?d=LXQWM7Q5


Low-Enthalpy geotermiske ressourcer til Power Generation
Denne bog fokuserer på alle aspekter af lav enthalpi geotermisk varme væsker. Det vil være en vigtig bog for alle forskere, der arbejder på geotermisk energi udvikling. Især dem, der er involveret i forskning i udviklingslandene rig på sådan termisk ressourcer, og agenturer, der er involveret i bilaterale og internationale samarbejde.
http://depositfiles.com/files/4ecm2lk2w/0415401682.rar
http://rapidshare.com/files/282096558/0415401682.rar


Fuel Cells: Modeling, Control and Applications
Power Electronics and Applications Series
http://depositfiles.com/files/8l1roulk5
http://www.megaupload.com/?d=XMK1MQZ3



Chip Multiprocessor Arkitektur
Desuden kan man ikke bare skralde op klokfrekvens på dagens processorer, eller effekttab bliver prohibitiv i alle, men vandkølede systemer. Hertil kommer problemer er den simple kendsgerning, at med det enorme antal af transistorer til rådighed på nutidens mikroprocessor-chips, er det for dyrt at designe og debug stadigt større processorer hvert år eller to.
http://uploading.com/files/a2d5e5c6/chip-multiprocessor-architecture-techniques-to-improve-throughput-and-latency.9781598291223.29518.pd/
http://ul.to/4thz9f
http://www.megaupload.com/?d=COC8VGOM


Solar Energy: Vedvarende Energi og Miljø
Bogen beskriver de styrker, svagheder, og anvendelser af solenergi generations teknologier. Det diskuterer udformningen og gennemførelsen af ofte overset sol teknologier, såsom sol vandudpumpning, destillation, afgiftning, køling, og landsby magt. Teksten undersøger også solenergi, og hvordan det er bedst egnet til sen-site applikationer med små til moderate strøm krav. Eksempler fra den virkelige verden casestudier, og erfaringer fra tekniske fejl illustrerer, hvordan man bedst kan gennemføre solenergi-projekter.
http://depositfiles.com/files/d2g1ro1uj
http://www.megaupload.com/?d=Y6D3EGSL