lørdag den 21. august 2010

Er det ikke Technology Grand?



Det er utroligt, hvad der sker, når energipriserne stiger. Folk går på arbejde og opfinde nye produkter, der bruger mindre energi. Vi har set det i bilindustrien med fremkomsten af hybrider, der får 40 til 50 miles per gallon, og elektriske biler snart til at møde derhjemme indkørsler. Vi har set tendensen til en bæredygtig og genvundet i møbler, der sparer ressourcer. Så kom CFL, der var otte gange længere varighed end en glødelampe pære.

Vi har læst om LED-lys, men de har ikke været enten billige nok eller udsender det rette lys, men det er ved at ændre sig. GE netop fremlagt en LED pære, der udsender så meget lys som en vilje 40-watt glødepære, men vil kun forbruge 9 watt. Det vil vare 25 tusind timer tre gange så længe som en CFL og 25 gange en glødelampe. Philips, for ikke at stå tilbage, vil give senere på året en LED, som vil udlede lige så meget lys som en 60-watt glødepære, men bruger kun 12 watt og er dæmpbare.
Lys forbruger 22% af elektriciteten i USA, hvoraf meget bliver spildt.

Hvis LED tendens bliver en livsstil, affald fra lette kunne blive meget elimineres
Mine største bekymringer er lys og omkostningerne. Det kan ikke være for hvidt. Det skal lide farven af levende lys og det skal være overkommelige.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook.